Joukkuetta vaihtanut Joonas Donskoi takoo hirmuisia pisteitä – seurajohto kehuu vuolaasti: ”Valmentajat rakastavat hänen pelityyliään

© Kuva: Getty Images

Colorado Avalanchen väreihin San Jose Sharksista kesällä tullut ja tehohyökkäjääksi muovautunut Joonas Donskoi on saanut uudelle arjelleen upean alun. Haipaitoja aiemmin edustanut suomalainen on mättänyt Avsin kauden seitsemässä pelissä jo tehot 3+3=6.

Uusista hankinnoista Donskoi sekä Nazem Kadri ja Andre Burakovsky muodostavat ”New Guy Line” -ketjun. Avsin GM Joe Sakic myönsi NHL.comin suomenkielisellä sivustolla saaneensa tällä ketjulla juuri sitä, mitä hän halusikin.

– Päätimme hankkia niin paljon syvyyttä ryhmäämme kuin pystyimme. Uskomme, että hyökkäyskalustomme voi laittaa liigan mitä tahansa muuta hyökkäyskalustoa vastaan.

Lauantaiyönä Colorado kellisti Florida Panthersin jatkoajalla 5-4. Donskoi summasi pisteet 1+2=3, Burakovsky puolestaan iski kaksi häkkiä.

Coloradon seurajohto kehuu raahelaista vuolaasti.

– Kadrin ketju Donskoin ja Burakovskyn kanssa sekä Pierre-Edouard Bellemaren ketju toivat meille virtaa. He tekivät maaleja tärkeisiin paikkoihin, Coloradon päävalmentaja Jared Bednar iloitsi.

– He (kakkosketju) tekevät hyviä asioita illasta toiseen. Mutta Florida-ottelussa tykkäsin siitä, että Donskoi voitti kaikki taistelut kiekosta, ja niin teki Kadrikin. Burakovskylla on tällä hetkellä pelissään itseluottamusta ja rehvakkuutta, Bednar ylisti.

Suomalaishyökkääjä ei saanut kehuja pelkästään tehojensa takia.

– Donskoi pelaa koko kaukalon pituudella. Hänet voi laittaa eri paikkoihin kokoonpanossa. Valmentajat rakastavat hänen pelityyliään, Sakic ylisti.

Avalanchessa puhaltaa vahva myötäinen, sillä joukkue ei ole jäänyt kertaakaan pisteittä. Colorado kohtaa sunnuntain vastaisena yönä Tampa Bay Lightningin.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.