Karjala-turnaus on ovella. Jukka Jalonen on nimennyt tämänvuotisen joukkueen ja harjoituksissa on jo nähty alustavia ketjukoostumuksia. Vedonlyöntiyhtiö juhlistaa Karjala-turnausta tarjoamalla uusille asiakkaille normaalin talletusbonuksen lisäksi 20 euron livevedon turnauksen otteluihin!

100% talletusbonus 100 euroon asti tarkoittaa, että bonuksesta saatava maksimihyöty on 100 euroa. Saat 100% talletusbonuksen jo 10 euron talletuksella, jolloin bonusrahan kanssa saat pelirahaa tilillesi 20 euroa. Seuraa alla olevia ohjeita, miten saat talletusbonuksen ja 20 euron livevedon Karjala-turnaukseen.

Lunasta in lätkätarjous näin:

  1. Avaa tili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Lyö vähintään 10 € veto, jossa on vähintään yksi kohde Karjala-turnauksesta, jonka kerroin on 1.50 tai suurempi.

Karjala-turnaus on lätkätietäjän juhlaa

Jukka Jalosen nippu on tällä kertaa varsin tuttu, sillä mukana on peräti 14 viime kevään kultaleijonaa. Ensikertalaisia on vain kaksi: Mikko Niemelä ja Petteri Nikkilä. Yksi mielenkiintoisimpia kasvoja on Jesse Puljujärvi, joka ensimmäisten harjoitusten perusteella pelaisi ykkösketjussa.

Vedonlyöjä pystyy hankkimaan etua Karjala-turnauksesta olemalla tarkkana siitä, miten joukkueiden dynamiikka toimii heti alusta alkaen. Livevedoissa lätkätietäjän näkemys kohtaa kertoimenlaskijan näkemyksen – on uskallettava reagoida ajoissa näkemäänsä ja iskettävä viipymättä vielä kun kertoimet ovat kohdillaan. Vetoa lyömällä maksimoit turnausjännityksen!

LUNASTA TARJOUS

Lisätietoa tarjouksesta:

Tarjous on voimassa 5.11. 12:00 CET – 10.11. 17:30 CET uusille Suomessa asuville asiakkaille. Kun olet lyönyt palkintoon oikeuttavan vedon, saat 20 euron ilmaisen livevedon Karjala-turnaukseen. Ilmaisveto on käytettävä Karjala-turnauksen loppuun mennessä. Jos ilmaisvetosi voittaa, saat vedon nettovoitot tilillesi. Voitot tulee kierrättää vedonlyönnissä kolme kertaa 30 päivän kuluessa minimikertoimella 1,50, ennen kuin voit kotiuttaa voitot tai pelata ne muissa peleissä. Pienin 100 % talletusbonukseen oikeuttava talletussumma on 10 €. Suurin maksettava bonussumma on 100 €. Katso tarkemmat ehdot kampanjasivulta.