Suomen Liigassa KalPan sekä Sportin värejä kantanut tsekkiläinen hyökkääjä Tomas Kubalik palaa kaukaloihin oltuaan sivussa tositoimista puolentoista kauden ajan. NHL:ssäkin pelannut Kubalik on viilettänyt sarjapeleissä edellisen kerran sesongilla 2017-18.

Hyökkääjän uusi seura HC Karlovy Vary tiedotti Kubalikin paluusta Twitter-tilillään. Pelaajalle tuli pitkä tauko terveyshuolien takia. Nyt ne ovat kuitenkin selätetty.

HC Energie K. Vary

@hokejkv
➕➖ | Do lázeňského města přicházejí na hostování útočníci Jiří Černoch ze Sparty s Tomášem Kubalíkem, který se vrací po roční pauze zapříčiněné zraněním 👀 Na druhou stranu tým opouští Tomáš Knotek a Braňo Kubka.

Kubalik on pelannut Liigassa 67 runkosarjan peliä tehoin 5+20=25. Lisäksi vyöllä on kuusi pudotuspeliottelua pistein 0+2=2. Aika etenkin Sportissa oli kaudella 2016-17 pettymys Kubalikin tehtyä 19 ottelussa vain kuusi (1+5) pinnaa.

LUE MYÖS: Yllättäviä nimiä Leijoniin? Arvio: tässä ovat maajoukkueen potentiaaliset uudet vahvistukset

LUE MYÖS: Tähdistöön! Leijonien huippupakki palkittiin – vastaili jo NHL-kysymyksiin: ”Agentit hoitavat ne hommat”

LUE MYÖS: Näkökulma: Milloin NHL:ään? Tulikuuma leijonapakki hurmaa otteillaan – taustalla fiksuja ratkaisuja

LUE MYÖS: Kuka on Aatu Räty? 16-vuotias Leijonien superlupaus herättää huomiota jo NHL:ssä : ”Sen eteen tehty töitä”