Liigan jumboksi jumiutunut Vaasan Sport pohtii valmentajan vaihdosta, uutisoi Iltalehti.

Lehden saamien tietojen mukaan vaasalaisseura kartoittaa parhaillaan vaihtoehtoja päävalmentajan paikalle. Tällä hetkellä Sportia luotsaa Ari-Pekka Pajuluoma, jonka nykyinen sopimus kattaisi myös ensi kauden.

Vaasalaisseura ei kuitenkaan vahvista Iltalehden tietoa oikeaksi.

– Ei pidä paikkaansa. Hän on meidän päävalmentajamme. Se on hänen asemansa, urheilujohtaja Markus Jämsä totesi Iltalehdelle.

– Ei tilanne tietenkään hyvä ole, mutta ei tässä lähdetä luovuttamaan, vaan yritetään nostaa itsemme ylös tästä, Jämsä jatkoi.

Sport on 20 kierroksen jälkeen sarjan viimeisenä, kun kasassa on ainoastaan 14 pistettä. Viimeiseen pudotuspelipaikkaan on tällä hetkellä matkaa 12 pistettä. Vaasalaiset ovat pelanneet tosin ottelun vähemmän.