Jack Hughes pelaa historiallisen surkeaa NHL-kautta – Kiekkoraamattu: Yhdysvallat saamassa hurjan vahvistuksen?

© Kuva: Getty Images

New Jersey Devils varasi Jack Hughesin viime kesään varaustilaisuuden ensimmäisenä pelaajana. Odotukset ykkösvarausta kohtaan ovat aina kovat, mutta tähän mennessä jenkkihyökkääjä ei ole pystynyt vastaamaan huutoon.

Tähän mennessä Hughes on iskenyt 24 ottelussa tehot 4+7=11. Tällä pistetahdilla hän on iskemässä runkosarjassa 37 tehopistettä. Ykkösvaraus on tehnyt viimeksi yhtä surkean pistepotin kaudella 1999-2000.

Hughesin vastuu Devilsissä on jäänyt pieneksi. Hän pelaa joukkueen kolmosketjussa. Kun seura kuuluu NHL:n pohjasakkaan, on Hughesin itseluottamus vähissä.

Kiekkoraamattuna tunnettu The Hockey News povaakin, että Yhdysvallat saattavat saada Hughesin vahvistukseksi vuodenvaihteen nuorten maailmanmestaruuskisoihin. Median mukaan Devilsillä olisi skenaariossa vain voitettavaa.

Hughes saisi maajoukkueessa positiivisia kokemuksia. Hän ei ylipäätään ole vielä täysin NHL-tasolla, eikä Devilsillä ole kaudessa enää mitään voitettavaakaan.

LUE MYÖS: Miksei Jori Lehterä ole Leijonissa? GM Jere Lehtinen avaa huippunimen tilannetta: ”Kysyttiin ylempää”