Tapaninpäivänä alkaa Pikkuleijonien kultajahti Tshekissä! Peliyhtiö haluaa sinun saavan kisoista kaiken mahdollisen jännityksen: niinpä uudet asiakkaat saavat 20 euron riskittömän vedon nuorten MM-kisoihin. Lisäksi voimassa on 100% talletusbonus 200 euroon asti.

Tarjous on sitä luokkaa, että se ei toistu turhan usein. Niinpä kannattaa seurata alla olevia ohjeita tarjouksen lunastamiseksi!

  1. Avaa tili lle TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Voit lunastaa 100% ensitalletusbonuksen vedonlyöntiin & riskittömän vedon U20-kisoihin.

Mestaruuden uusiminen tavoitteena

Suomi lähtee uusimaan viime vuoden mestaruutta kelpo joukkueella – päävalmentaja Raimo Helminen on valinnut edustuksen tiukan seulan kautta. Kisat alkavat Tapaninpäivänä kovalla testillä Ruotsia vastaan ja Trinecin alkulohkosta haetaan hyvää lähtökohtaa jatkopeleihin.

Suurelle yleisölle nuorten MM-kisat ovat kiinnostava tapahtuma ja lisäksi kisoja seuraa suunnaton määrä kykyjenetsijöitä. Turnauksen ottelut ovat perinteisesti täynnä vauhtia ja tilanteita. Luvassa on siis todella hyvää kiekkoviihdettä, jossa kannattaa olla joka solullaan mukana!

Lisätietoja tarjouksesta:

Kampanja on voimassa 06.01. klo 00:59 asti. Riskittömän vedon voi käyttää mihin tahansa jääkiekkokohteeseen. Riskittömän vedon nettovoitot tulee kierrättää kolme kertaa minimikertoimella 1,50 30 päivän kuluessa. 100% talletusbonuksen saadaksesi tulee tallettaa vähintään 10 euroa, jonka jälkeen voit lunastaa tallettamasi summan suuruisen bonuksen 200 euroon asti pelitilisi Bonukset-osiosta. 30 päivän kuluessa rekisteröinnistä. Lisäksi kierrätysvaatimukset tulee täyttää 30 päivän kuluessa. Lue tarkemmat ehdot kampanjasivulta.