Älytöntä! Tulevien nuorten MM-kisojen lippujen hinnat pöyristyttävät – halvin paketti yli 400 euroa

© Kuva: Leijonat.fi
TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS

Tshekissä vuodenvaihteessa pelatut alle 20-vuotiaiden MM-kisat olivat lippujen hinnoissa mitaten varsin katsojaystävällinen tapahtuma, pääsihän jopa kisojen finaaliotteluun halvimmillaan 17,50 euron tiketillä.

Tulevana vuodenvaihteena Kanadassa meno onkin sitten toisenlaista. Lajin emämaassa supersuosittuihin nuorten MM-kisoihin myydään nimittäin parhaillaan lippupaketteja, joiden hintaluokka on suorastaan tyrmäävä.

Pari päivää sitten päättyneessä arvonnassa kaupattiin mm. A-lohkon (Suomen lohkon) lippupaketteja, joiden hinnat vaihtelivat 443 eurosta 1160 euroon. Koska kyseisen paketin hankkineet näkevät lohkosta riippuen vain osan peleistä, ei edes kalleimman paketin hankinta takaisi vielä sitä, että paikanpäälle Kanadaan matkaava leijonafani näkisi kaikki Suomen alkusarjapelit paikan päällä. Kaikkiin peleihin pääsee halvimmillaan 885 eurolla, mikäli suostuu ostamaan kaksi edullisinta lippupakettia.

Vuodenvaihteen kisat pelataan Kanadan Edmontonissa sekä Red Deerissä. The Hockey News laskeskeleekin, että kisoista kertyisi nyt ilmoitetuilla hinnoilla sievoiset 32 miljoonan euron lipputulot. Tuloista puolet sujahtaisi Kanadan jääkiekkoliiton taskuun ja 35 prosenttia maan pääjunioriliigoille. Loput jaettaisiin kansainvälisen jääkiekkoliitto IIHF:n, kisajärjestäjien sekä amatöörikiekkolilijoiden kesken. Itse pääosaa esittävien pelaajien lompakkoon lipputuloista ei pyydä latin latia.

Mitä mieltä olet Kanadan kisojen hinnoittelusta? Ota kantaa keskusteluun suositussa Leijonafanit-ryhmässä.

LUE MYÖS: Hulvatonta! Venäjäläistähti pääsi kostamaan kanadalaisille MM-finaalista – tv-kamera sai kyytiä

TÄNÄÄN: Näe NHL pelit livenä!

NHL on taas käynnissä ja jäljellä ovat enää ratkaisupelit! Viaplay näyttää kaikki loppukauden ottelut suorina lähetyksinä! Tilaa nyt ilman sitoutumispakkoa.
NAPPAA TARJOUS