KooKoon hyökkäysosasto vahvistuu loppuakauden osalta Patrik Puistolalla, Yle kertoo.

Yleisradion mukaan Tappara lainaan nuoren kiekkotaiturin kilpailija leiriin. Lainapaperi kattaa kevääseen asti. Puistolan nykyinen diili Tapparan kanssa umpeutuu juuri keväällä.

19-vuotias hyökkääjä muistetaan Nuorten Leijonien MM-ryhmästä. Puistola oli joukkueensa parhaimmistoa ja iski arvokisoissa seitsemään peliin tehot 5+3=8. Nuoret Leijonat sijoittui Tshekin turnauksessa lopulta neljänneksi.

Tapparassa Puistola on jäänyt pieneen rooliin nimiekkään hyökkäyksen matkassa. Nuorukainen ehti viilettää ennen MM-kisoja lainapestillä Jukureissa: Mikkelissä alle tuli seitsemän peliä Liigaa tehoin 3+2.

KooKoo on ollut tämän kauden suurin sensaatio Liigassa. Kouvolalaiset ovat sarjassa jo neljäntenä. Viimeistään alkuvuosi on todistanut, että joukkue taistelee tosissaan paikoista kuuden joukkoon – KooKoo on ottanut sarjataulukossa jo 13 pistettä eroa seitsemäntenä olevaan HPK:hon.

Puistola on mieluisa apu KooKoolle, jonka kärkinimiä oleva Anrei Hakulinen on ainakin toistaiseksi sivussa tuoreen loukkaantumisen myötä. Nuori Tappara-kasvatti on Carolina Hurricanesin kolmannen kierroksen varaus menneeltä kesältä.

Lähde: Ylen alkuperäinen uutinen

LUE MYÖS: Vuolaita kehuja! Ilveksen huippulupaus hyppää Leijoniin – Jukka Jalonen: ”Osaaminen jo NHL-tasoa”

LUE MYÖS: Leijonilla yllättävä ongelma: pelaajapula esti Kärppien maalivahtikomeetan maajoukkuekutsun

LUE MYÖS: Tässä on Leijonien tuore joukkue ja otteluohjelma!

LUE MYÖS: Jori Lehterä palaa kohun jälkeen Leijoniin – Jukka Jalonen avaa nyt valinnan taustat: ”Hän on ollut todella hyvä”