Aleksandr Ovetshkin täysin varjojen mailla NHL:ssä – Antti Raanta kantona kaskessa: ”En piittaa olla mukana maalikoosteissa”

© Kuva: Getty Images

Kun Washington Capitalsin maalitykki Aleksandr Ovetshkin jäi maaleitta sunnutaiyön pelissä Arizona Coyotesia vastaan, kasvoi pelaajan kuivakausi jo neljän pelin mittaiseksi.

Koska ykkösketjun vasen laituri ei saanut 1-3-tappiossa tililleen edes syöttöpinnaa, on venäläisen neljän viime ottelun saldo 0+0=0 (-5).

Coyotes-vahti Antti Raantaa kohti kahdeksan kertaa ampunut Ovetshkin vaeltaa nyt kauden pisimmässä maalittomassa ja pisteettömässä putkessa. Laitahyökkääjä on kahden pömpelin päässä 700 runkosarjamaalin rajasta.

– En piittaa olla mukana sellaisissa maalikoosteissa. En halua olla se maalivahti, Raanta vitsaili Fox Sportsille viitaten Ovetshkinin tyrkyllä olleeseen rajapyykin rikkomiseen.

Ottelun ykköstähti oli 36 koppia ottanut Raanta.

Capitalsin maalipyssyn pisin maaliton ja pisteetön putki oli aiemmin kolme ottelua.

– Häntä vastaan on aina kivaa pelata. Hänen laukauksensa on huikea, joten yritin vain päästä jotenkin siihen eteen. Olin muutamissa paikoissa melko onnekas, mutta otan toki kaksi pistettä mielelläni.

Raumalainen oli pysäyttänyt pikkumustia tällä kaudella ennen Capitals-peliä 91,5 prosentin tarkkuudella. Raanta on ottanut nyt 29 ottelusta 12 varsinaisen peliajan voittoa.

LUE MYÖS:

Mikko Rantanen ja kumppanit jäivät statistin rooliin – NHL:n surkimus aiheutti ulkoilmapelissä pettymyksen

Patrik Laineelle ja kumppaneille järisyttävä takaisku NHL:ssä – joukkuekaverin koko loppukausi on ohi


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille