NHL:ssä viime hetken suomalaissiirto – Arizona Coyotes hankki Leijonista tutun hyökkääjän

© Kuva: Getty Images

Tällä kaudella pudotuspeleihin pääsystä tiukasti kamppaileva Arizona Coyotes on tehnyt uuden suomalaishankinnan.

Toimittaja Brian Hedger kertoo Twitterissä, että Coyotes vahvistaa hyökkäysosastoaan Markus Hännikäisellä. Columbus Blue Jacketsin suuntaan liikkuu puolestaan vain seitsemännen kierroksen varausvuoro, mikäli suomalaiselle kertyy NHL:ssä vähintään kymmenen ottelua.

26-vuotiaan Hännikäisen kohdalla siirto voi tehdä hyvää. Suomalaishyökkääjä jumittui Blue Jacketsissa AHL:n puolelle. Tällä kaudella hän on esiintynyt Cleveland Monstersissa 28 ottelussa tehopistein 7+11=18. NHL:ssä vastuuta ei ole tullut lainkaan.

Hännikäinen on pelannut Pohjois-Amerikassa nyt 4,5 vuotta. Siitäkin huolimatta NHL-kokemusta löytyy vasta 91 ottelun edestä.