SaiPa jatkoi Liigan vilkasta sopimusmaanantaita tiedottamalla kuudesta kontrahdista tulevalle sesongille.

Lappeenrantalaisryhmässä jatkavat Micke Saari ja Jimi Jalonen ja uusina pelaajina ryhmään liittyvät HPK:n Filip Krivosik (arkistokuvassa), Lukon Ville Petman, sekä Mestiksen Ketterässä viilettäneet Jaakko Lantta ja Joel Olkkonen.

Ehkä kiinnostavin nimi joukosta on 20-vuotias slovakialaishyökkkääjä Krivosik, joka saapui HPK:hon jo 2016 pelaten aluksi A-nuorissa ja myöhemmin myös Liigassa.

Päättyneellä kaudella isokokoinen (193 cm, 94 kg) Krivosik summasi 57 ottelussa 23 (11+12) tehopistettä. Hän on pelannut myös jo Slovakian maajoukkueessa seitsemän kamppailua tehoin 3+2=5.

– Filip on mennyt kaikkina Suomen vuosinaan eteenpäin ja pystyi jo ajoittain ottaa isoa roolia Liigassa viime kaudella. Hän on vielä nuori pelaaja, mutta on jo nyt vahva fyysisesti, suojaa kiekkoa hyvin ja hänellä on erinomainen taitotaso, SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa toteaa tiedotteessa ja jatkaa:

– Molemmilla osapuolilla on isot odotukset ensi kaudesta ja Filipillä on kaikki ominaisuudet olla ratkaisupelaaja jo ensi kaudella.

Erittäin kiinnostava tuttavuus on myös Mestiksen pistepörssin päättyneellä kaudella voittanut Jaakko Lantta.

23-vuotias Lantta takoi Ketterässä 48 ottelussa komeat tehot 16+41=57.

Ennen SaiPaa kasan sopimuksia julkistivat maanantaina myös HPK, Jukurit, sekä KooKoo.