Maailmalla vauhdilla leviävä koronavirus on ajanut monet liigaseurat, kuten Jukurit, tukalaan tilanteeseen.

Mikkeliläisseura tiedottaa verkkosivuillaan, että se olisi tehnyt kuluneelta kaudelta muutenkin tappiota, mutta koronavirus on ajanut seuran entistä ahtaamalle.

– Pelkästään yksi tyhjille katsomoille pelattu ottelu tuotti kymmenientuhansien eurojen menetykset, joten ei liene yllätys, että jo muutaman kuukauden hiljentynyt myynti voi aiheuttaa vahingon, joka mitataan sadoissatuhansissa, Jukurien hallituksen jäsen Heikki Viitikko laskee seuran vekkosivuilla.

Viitikon mukaan tulevista toimista tiedotetaan lähiaikoina. Uskoa kuitenkin löytyy, että tästäkin tilanteesta selvitään.

– Toimenpiteet tulevat olemaan varmasti varsin kovia, mutta laadimme talousennusteet ja tarvittavat toimenpiteet viranomaisten nykyisten ennusteiden pohjalta ja vältämme ylimitoittamasta toimenpiteitä. Tilanteesta huolimatta valmistelemme koko ajan ensi kautta positiivisella tarmolla ja päättäväisyydellä.

– Tilanne on poikkeuksellinen, mutta uskon, että yhdessä kannattajien ja kumppaneiden kanssa tästä kyllä selvitään. Olemme todella kiitollisia kannattajille ja yrityksille, jotka ovat jo tässä vaiheessa voineet osoittaa tukensa esimerkiksi kausikortteja tai fanituotteita ostamalla tai tekemällä kumppanuussopimuksia, Viitikko kiittää.