Ässien järkälemäisen pelaajan matka kohti NHL:ää hyvillä urilla – ”Teemme sopimusta”

Ässissä päättyneellä kaudella pelanneen Markus Niemeläisen matka kohti taalajäitä on hyvillä urilla. Suomen mestarin ja alle 18-vuotiaiden maailmanmestarin juhannuksena 2016 kolmannella kierroksella numerolla 63 varanneen Edmonton Oilersin pamppu Ken Holland kommentoi asiaa tuoreeltaan tällä viikolla.

Öljypaitoihin on menossa Niemeläisen ohella ruotsalaispakki Filip Berglund. Vajaat kaksimetrinen ja vajaat 90 kiloinen suomalaispakki on iältään 21 vuotta, Berglund vuoden vanhempi.

– Tällä hetkellä sopimuksia ei ole. Molemmat pelasivat Euroopassa hyvin menneellä kaudella. He ovat pelanneet säännöllisesti. Pakkeja on sitä paitsi vaikeaa löytää, toimitusjohtaja kertoi Global Newsille.

Niemeläinen pelasi rapakon takana OHL:ssä Saginaw Spiritissä. Siellä 124 runkosarjan ottelua toivat tehot 4+32=36 (-28), neljässä pudotuspeliottelussa pinnoja ei kertynyt (-6). Nyt patapaidoissa saldo oli 55 pelissä 1+6=7 (-6).

– Teemme kummankin kanssa sopimusta. Spekuloimme myös sitä, että voisivatko he viettää vielä ensi kauden Euroopassa, vai siirtyisivätkö he heti tänne. Puhumme heidän pelaaja-agenttien kanssa.


Suomi johtaa Belgiaa vastaan 5-0! Jos johto pitää saat eurolla viisikymppiä!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos Suomelle viiden maalin tasoituksella
3.  Jos Suomen johto pitää saat 50€!