Uskoisitko? Uutuusohjelma paljastaa Mikael Granlundin hölmöilleen urakalla – Kari Jalonen ryöpytti: ”Katastrofi!”

© Kuva: Juha Tamminen

Mikael Granlundista mahtaa tulla monelle ihmiselle mieleen persoonaa miettiessä ensiksi tapaus, joka ei varmastikaan pahoita kenenkään mieliä. Tai joka on luotsille kuin luotsille helpoimpia tapauksia, mitä huippukiekko tarjoaa.

Ulkokuori voi joskus kuitenkin pettää, kuten sanotaan. Näin kävi kauden 2010-11 alla, jolloin suomalaistaituri pahoitti tuolloin edustamansa HIFK:n päävalmentaja Kari Jalosen mielen pahemman kerran.

Nashville Predators tähti kertoi uudessa JARGONI-ohjelmassa, että hän pisti jalkansa hajalle kaverinsa kanssa pelaamassaan tennisottelussa kauden alla. Suomalaisella oli ilmeisen kovat näyttöhalut, koska hän uhosi ennen loukkaantumista voittavansa pelin vaikka vasemmalla kädellä.

Loukkaantumisen jälkeen Granlund luonnollisesti joutui soittamaan HIFK:n fysiikkavalmentajalle. Pelaaja kertoi, ettei jalka ollut pahasti kipeä, mutta…

– Ei sillä oikein voi astuakaan, ja se on turvonnutkin vähän.

Tämä fysiikkaluotsille soittaminen oli vasta alkusoittoa. Hallilla suomalaista odotti luotsi Jalonen, jonka luokse maailmanmestari meni suurinpiirtein pää kainalossa ilman keppejä. Kivut olivat kuulemma kovat, kun Granlund istahti HIFK:n niin sanottuun piinapenkkiin. Siihen tuli istuutua aina, kun pelaaja ajoi itsensä ongelmiin.

Sen jälkeen Jalonen otti katseensa kohti Granlundia, ja tuli hiljaisuus. Suomalainen kertoi, että tuossa vaiheessa otsalle puski soijaa, itkukin meinasi tulla.

– Tämä on katastrofi!, HIFK:n silloinen luotsi oli sitten sanonut hyökkääjälle.

Suomalaisella ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin niellä luotsin sanat ja myötäillä tätä. Granlund otti ryöpyn vastaan, lähti kotiin ja hoiti itsensä kuntoon.

Tästäkin episodista huolimatta kausi päättyi upealla tavalla HIFK:n Suomen mestaruuteen. Granlund voitti vielä samana keväänä MM-kultaa.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.