Lykätäänkö vuoden 2021 miesten MM-kisojen alkua ja siirretäänkö olympiakarsinnat? – IIHF äänestää maajoukkueasioista pian

© Kuva: Getty Images

Kansainvälinen jääkiekkoliitto IIHF kertoo sivuillaan, että sen jäsenet äänestävät viikon kuluttua kongressissa tulevista maajoukkueturnauksista.

Asialistalla ovat MM-kisojen alempien divisioonien isäntämaat ensi vuodelle, olympiakarsintojen mahdollinen lykkääminen ja ensi vuoden miesten päätason MM-kisojen siirtäminen kahdella viikolla eteenpäin. Samalla päätetään naisten olympiakarsintojen järjestämisestä ja Continental Cupin ohjelmasta.

Valko-Venäjän ja Latvian kevään 2021 MM-kisoja saatetaan joutua siirtämään kahdella viikolla, sillä seurajoukkuekaudet voivat koronaviruksen takia venyä myöhemmälle kevääseen. Kausien alkamisesta ei ole tässä vaiheessa tarkempaa tietoa.

Miesten olympiakarsinta on nyt tarkoitus pelata elokuun lopussa 2021, mutta päätös vaatii vielä lopullisen äänestyksen. Karsinnan viimeinen vaihe järjestetään Slovakiassa, Latviassa ja Norjassa, ja karsintaan osallistuu yhteensä 12 maata.

Olympialaisiin ovat selvinneet isäntämaa Kiinan lisäksi rankingin perusteella Kanada, Venäjä, Suomi, Ruotsi, Tšekki, Yhdysvallat, Saksa ja Sveitsi. Turnaukseen pääsee mukaan vielä kolme maata karsinnan kautta.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.