Ensi kauden yllättäjä? Liiga-seuran tavoitteet todella korkealla – ”Haluamme päästä huipulle”

© Kuva: Juha Tamminen

HPK:n päävalmentajaksi palkattu Matti Tiilikainen odottaa joukkueeltaan paljon.

Hämeenlinnalaisseuran oma kasvatti vieraili tällä viikolla Liiga-podcastissa, jossa hän kertoi joukkueen palaavan omatoimijaksolta yhteisharjoituksiin heinäkuun lopulla.

– Harjoituskausi saatiin hyvin pakettiin. Se oli hieman erilainen kuin mihin olemme Suomessa tottuneet. Olemme olleet muutaman viikon omatoimisella jaksolla, ja heinäkuun lopulla palataan hommiin. Harjoittelimme kahdeksan viikkoa pääsiäisen jälkeen. Omatoimisestihan sekin pitkälti mentiin, Tiilikainen kommentoi podcastissa.

Samalla tuore HPK-luotsi kertoi, että Hämeenlinnassa odotukset ovat tulevaisuudessa korkealla. Seura haluaa olla kärkisijoilla, vaikka hallitseva mestari ei lukeudukaan aivan suosikkien joukkoon.

– On varmaan turhaa lähteä liikaa ennustamaan, mutta meillä on seurana edelleen kovat tavoitteet ja haluamme päästä huipulle ja olla siellä. Vaikeaa se on. Siellä on erinomaisia organisaatioita ja hyvin valmennettuja joukkueita. Tuntuu siltä, että ensi kaudesta tulee ihan varmasti todella tasainen ja tiukka. Aina tulee yllätyksiä, ja toivottavasti HPK kuuluu niihin, jotka pystyvät yllättämään.

Lähteet: Liiga-podcast, Liigan sivut