TPS:n juniorilupausta Aarne Intosta kiusoiteltiin aikoinaan hiljaisuudestaan entisen valmentajansa Anatoli Bogdanovin toimesta. Eräänä kesänä nuorukainen rohkaistui kuitenkin avaamaan sanaisen arkkunsa tutustuttuaan joukkueeseensa paremmin.

Poikkeuksellisen lahjakkaana jo nuoresta pitäen pidetty Intonen ei koskaan pitänyt meteliä itsestään. Muiden möykätessä jäällä ja pukukopissa pysyi hänen suunsa visusti kiinni.

Intosen hiljaisuus sai TPS:n C-junioreiden konkarivalmentajan Bogdanovin epäilemään miestä kuuromykäksi.

– Seuraavaa kautta edeltävissä kesäharjoituksissa Bogdanov ihmetteli, että mitä Intoselle oli oikein tapahtunut, kun mies ei yhtäkkiä ollutkaan enää hetkeäkään hiljaa, TPS:n sivuilla julkaistussa haastattelussa kerrotaan.

Intonen vahvistaa venäläisluotsin kuvailun luonteestaan nuorempana. 18-vuotias hyökkäjälupaus kertoi tarvineensa hieman aikaa lämmetäkseen pukukopin ilmapiirille.

– Olen itsekin tällaista kuullut. Minulla ehkä kestää hetken, ennen kuin lämpenen ja pääsen paremmin kaikkeen sisään. En varmaan heti vain uskaltanut, vaan se vaati sen, että ympäristö tuli ensin tutuksi. Sen jälkeen sitä juttua tulee varmaan liikaakin, lietolainen naurahti.