Pelicansin pääomistaja Pasi Nurmisen vastuu seurajohdossa kasvaa.

Lahtelaisseura tiedottaa nettisivullaan konsernin hallituksen päättäneen keskiviikon kokouksessaan nimittää Nurmisen uudeksi puheenjohtajakseen. Nurminen jatkaa myös konsernin toimitusjohtajana. Konserniin kuuluu liigajoukkueen taustalla olevan Lahden Pelicans Oy:n lisäksi Pelicans Ravintolat Oy.

Hallituksen puheenjohtajana neljä vuotta toiminut Pentti Matikainen jää sivuun tehtävästään. Toimitusjohtajan tehtävät Nurminen otti hoitaakseen, kun pestissä 16 vuoden ajan ollut Tomi-Pekka Kolu irtisanoutui viime viikolla.

– Kuten jo maanantaina kerroimme, niin yhtiöiden toimintaan haetaan ketteryyttä ja kustannustehokkuutta. Hallitus päätti yksimielisesti, että nykytilanne huomioiden nämä nyt tehdyt nimitykset ovat konsernin kannalta paras ratkaisu, toteaa hallituksen jäsen Tommi Kurkaa.

Hallituksessa jatkavat Nurmisen lisäksi Kurkaa, Simo Santapukki ja Juho Ruoti. Konsernin toiminnanjohtajana ja talousjohtajana jatkaa Lauri Pöyhönen ja urheilutoimenjohtajana Janne Laukkanen.