Salavat Julajev Ufan harjoituskauden ja avausottelun perusteella Markus Granlund teki oikean ratkaisun lähtiessään NHL:stä Venäjälle.

Suomalaishyökkääjä on istutettu uudessa joukkueessaan ykkössentteriksi – ja tulosta on syntynyt. Granlund saalisti heti debyytissään tehopisteet 1+2.

Salavat Julajevin sentteri kertookin KHL:n sivuilla, miksi hän päätti lähteä Edmonton Oilersista uusiin maisemiin.

– Ne olivat hyvät seitsemän vuotta NHL:ssä, mutta aloin koko ajan ajatella enemmän ja enemmän ajatella, että haluaisin kokeilla jotain uutta. Tunsin, etten ollut omalla paikallani, kun pelasin lähinnä kolmos- ja nelosketjuissa. Halusin enemmän peliaikaa ja siksi päätin muuttaa. Kyllästyin NHL:n ja AHL:n välillä kulkemiseen. Se oli vaikeaa, Granlund avaa.

Salavat Julajevissa suomalaishyökkääjä on saanut isoista peliminuuteista isossa roolissa. Tämä on näkynyt myös tulostaululla, sillä harjoituskaudella Granlund jäi vain yhdessä kamppailussa ilman tehopisteitä.