Ruotsalaisikoni Henrik Lundqvistin uran jatkosta mehukas paljastus – veli tyrmää yhden vaihtoehdon

© Kuva: Getty Images

Huhut New York Rangersin maalivahtilegenda Henrik Lundqvistin uran jatkosta käyvät parhaillaan kuumina.

Potkut Rangersistä kesken sopimuksensa saaneen 38-vuotiaan ruotsalaislegendan veli Joel Lundqvist tyrmää tuoreeltaan yhden paljon puhuttaneen huhun: maalivahti ei ole palaamassa veljensä edustamaan SHL-seura Frölunda Indiansiin. Joelin mukaan maalivahdin vaihtoehdot ovat joko jatko NHL:ssä tai uran päättäminen.

– Ei. Tuo ovi (paluu Frölundaan) on suljettu. Voin sanoa sen. Se ei tule toteutumaan. Lopettaakseni spekulaatiot voin kertoa teille. Hän ei ole tulossa, Frölundan kapteenina nykyisin toimiva Joel Lundqvist paljasti HockeyNews.se-sivustolle.

The Athleticin haastattelema, nimettömänä pysyttelevä sisäpiirilähde kertoo ainakin yhden NHL-seuran osoittaneen jo kiinnostusta maalivahdin palveluksia kohtaan.

– Uskon hänen pystyvän pelaamaan vielä NHL:ssä. Kaksi viime vuotta ovat olleet vaikeita, mutta edessä on ollut paljon nuoria pelaajia. Hän voisi kyetä pelaamaan vielä kauden vahvassa joukkueessa, joka on hyvä puolustamaan, lähde kommentoi.

Lundqvist kuuluu Ruotsin maajoukkueen suurimpien legendojen joukkoon. Mies on torjunut Tre Kronorin kertaalleen mestariksi niin MM-kisoissa kuin olympialaisissakin.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.