Leijonille tyly tappio Karjala-turnauksessa – Tshekin liigatähti nollasi tehottoman Suomen

© Kuva: Getty Images

Suomen urakka jatkui Karjala-turnauksessa synkkänä myös lauantai-iltana, kun Tshekki oli vahvempi maalein 2-0.

Pirteästi kamppailun alkuun tullut, mutta sittemmin hallinnan menettänyt, leijonalauma sai kerätä ensimmäisen kerran kiekon pois omasta maalistaan reilun 12 minuutin kohdalla, kun Andrej Nestrasil onnistui ohittamaan ottelussa vahvasti esiintyneen Sami Rajaniemen. Tshekki-puolustajan siniviivan tuntumasta lähtenyt laukaus painui niukasti yläriman alle.

Artikkeli jatkuu videon jälkeen (Tshekin ensimmäinen maali).

Toinen osuma nähtiin puolestaan toisessa erässä vain 31 sekunnin jälkeen, kun Jan Ordos karkasi läpiajoon, eikä hän epäröinyt tilanteessa, vaan ohitti Rajaniemen.

Tshekki loi toisessa erässä myös monia muita huippupaikkoja: joukkueella oli kaksi läpiajoa ja kaksi tolppaa, mutta sen lähemmäksi joukkue ei päässyt maalintekoa.

Artikkeli jatkuu videon jälkeen (Tshekin toinen maali).

Kolmannessa erässä Suomi pääsi hakemaan kavennusta muun muassa usean ylivoiman kautta, joka oli kuitenkin valitettavan heikkoa läpi kamppailun, eikä Suomi saanut käytettyä maalipaikkojaankaan hyväkseen.

Tshekki joutui puolestaan puolustamaan kolmannen erän, mutta joukkue kesti hyvin – ja Tapparan maalilta tuttu Dominik Hrachovina venyi komeasti nollapeliin.

Voiton myötä Tshekki on Karjala-turnauksen kärjessä puhtaalla pelillä. Suomi on sen sijaan viimeisenä, kun kahdesta kamppailusta saldoksi on kertynyt kaksi tappiota.

Näet Karjala-turnauksen otteluohjelman, tulokset, pistepörssin ja sarjataulukkoon täältä.


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004