Eikö hallitseva mestari HPK:kaan kuulu enää Liigaan? Hämeenlinnalaisille taas karu ryöpytys: ”Otan vastuun”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa viime aikoina todistetut yksittäiset rökäletulokset ovat saaneet aikaan absurdin keskustelun. Esimerkiksi Jukurit ei kuulemma eräiden kiekkopersoonien mukaan kuulu sarjaan äskettäin HIFK:lle koetun 1-11-tappion takia. Mikkeliläisjoukkue on saanut rapaa niskaan urakalla.

Absurdin väitteestä tekee se, että liki yhtä pahasti parrua on ottanut esimerkiksi hallitseva Suomen mestari HPK. Se on kerännyt 16 pelistä vain kaksi suoraa voittoa ja 15 pinnaa. Joukkue keikkuu vasta 12:ntena, ja perjantaina se taipui Lukolle luvuin 2-7. Eikö siis HPK:kaan kuulu enää Liigaan?

Sitä voi jokainen miettiä tahollaan. Kerhon debytanttiluotsi Matti Tiilikainen kommentoi Lukko-nöyryytystä Liigan nettisivuilla julkaistussa lehdistötilaisuudessa rehelliseen sävyyn.

– Lukko näytti, minkälaista on kansainvälisen tason kiekko. Joukkueemme ei ollut valmis millään tasolla, me ei missään vaiheessa päästy otteluun kiinni. Otan päävalmentajana vastuun ensimmäisestä erästä (0-4-häviö). Viesti ei ollut mennyt perille, ja sitten se oli rimpuilua.

Lukko kohtaa lauantaina TPS:n kotonaan.

– Nollaaminen on henkilökohtainen asia, mutta joukkueena ja kollektiivisesti tämä pitää nollata nopeasti. Meidän pitää päästä kiinni siihen, minkälainen joukkue haluamme olla.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.