Komeaa! Mikael Granlund ja Pekka Rinne Nashville-sankareina – ”En aio valehdella – voitto tuntui hyvältä”

© Kuva: Getty Images

Nashville Predatorsin Mikael Granlund oli yksi suomalaisonnistujista keskiviikkoyön NHL-kierroksella, kun hän tehoili Predsin 3-2-jatkoaikavoittoon päättyneessä Chicago Blackhawks -pelissä pinnat 1+1.

Nashville oli varsin tasapainoinen läpi koitoksen, eikä se alkanut esimerkiksi sohlaamaan tappioasemassa turhia.

– Puhuimme vain siitä, että meidän on tehtävä asioita oikein. Sitten meidät palkittiin. Tulokset kyllä tulevat, peliaikaa 19.58 kellottanut ottelun kakkostähti Granlund hymähti seuran kotisivuilla.

Hyökkääjä tasoitti pelin 51. peliminuutilla 2-2:een ja alusti Roman Josin voittomaalin jatkoajan alussa. Pömpelin toinen syöttäjä oli Erik Haula (peliaika 16.14), Nashvillen maalilla puolestaan seisoa tönötti Pekka Rinne vankasti. Hän torjui 18 kutia 20 laukauksesta.

– Topakka voitto meiltä, iso sellainen meille. On selvää, että Dallas oli pettymys, Rinne selitti viitaten kahteen Stars-tappioon.

– Pelasimme tänään täydet 60 minuuttia ja ylityöt päälle. Painoimme ja painoimme, ja teimme oikeita asioita. Minun on jaettava kunniaa kundeille. He pelasivat kovaa.

Yön voitto oli suomalaiselle alkaneen vuoden ensimmäinen.

– En aio valehdella – voitto tuntui hyvältä. Edellisestä voitosta olikin joku tovi. Olen kyllä tuntenut oloni hyväksi, harjoitusleirikin oli hyvä ja odotin tätä kautta innolla.

– Juusenkin (Saros) tilanne näyttää hyvältä. Toivottavasti me kummatkin saamme pelata.

Jatkoaikaratkaisija Josi kehui Rinnettä, joka on saanut lähikuukausina paljonkin rapaa ailahtelevien otteiden vuoksi.

– Pekka on suuri osa joukkuettamme. Carolina-pelissä aiemmin tammikuussa hän pelasi todella hyvin, mutta emme saaneet otettua voittoa hänelle.

Chicagon väreissä läpimurtoa taalaliigaan vihdoin ja viimein tekevä Leijonien MM-sankarivahti Kevin Lankinen ei ollut maalilla, vaan huilivuorossa.

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:

Voi kurjuus sentään! Dallas Stars menetti Joel Kivirannan lisäksi myös Roope Hintzin sivuun NHL:ssä

Mikko Koivu heti tehoille Blue Jacketsissa – Pierre-Luc Dubois’n lähtö vei päähuomion: ”No h*lvetti, meillä on ollut konflikteja!”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.