AHL-joukkue Ontario Reignissä alkukaudesta oivat tehot 1+7=8 viimeistellyt suomalaissentteri Rasmus Kupari on kutsuttu NHL-joukkue Los Angeles Kingsin niin sanottuun taxi squadiin, Ontario tiedotti äskettäin Twitter-tilillään.

Ontario Reign

@ontarioreign
ROSTER MOVES! After a 4-game point streak with the #Reign, Rasmus Kupari gets the call up 🚕

Nyt pelaaja harjoittelee NHL-lauman kanssa, eikä hän sen vuoksi pelannut viime yön AHL-ottelussa.

Kahdeksan tehopinnaa vain seitsemässä ottelussa latonut kotkalainen keikkuu farmin pistepörssin kärkipäässä, ja pian edessä voi olla toinen hieno tapaus: NHL-debyytti.

Kings varasi nuorten kaksinkertaisen maailmanmestarin taalaliigaan juhannuksena 2018 ykköskierroksella numerolla 20.

– Kupari on erottunut nuoria täynnä olevassa joukkueessa melkein jokaisessa näkemässäni ottelussa. Olemme nähneet häneltä valtavia kehitysaskeleita sitten viime kauden, LA Kings Insider -sivustolla hehkutettiin.

– Suomalainen on osoittanut toisella kaudellaan taitonsa, itsevarmuutensa ja paljon paremman ymmärryksensä siitä, kuinka menestyä AHL:ssä. Nyt tuleva mahdollisuus on ansaittu.

Kupari on ollut farmissa tosiaan hurjassa tikissä, sillä viime kaudella hän iski yhtä monta pinnaa kuin nyt. Debyyttisesongin saldo oli 6+2=8 kauden 27 pelissä.

Kings on ollut sekin väkevässä iskussa NHL:ssä, sillä nyt joukkue vaeltaa jo neljän pelin voitto- ja peräti viiden ottelun pisteputkessa.

LUE MAANANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:

Uskomaton seppä! Maalilinko Alex Ovetshkin kipusi jo Teemu Selänteen rinnalle NHL:ssä

Voi voi sentään: Jarmo Kekäläisen luottosoturi palasi juuri pelikuntoon – ja joutui heti takaisin sairastuvalle

Urho Vaakanaiselta mahtava alku uudelle kaudelle – hirmuminuutit kellottanut nuorten kultaleijona avasi pistetilin ja takasi suomalaishistoriaa