Liigajoukkue Ilveksessä alkukaudesta kahdeksassa pelissä tehot 0+4=4 (-2) viimeistellyt ja siellä täällä haukkuja otteistaan saaneen Barrett Haytonin haastavat ajat jatkuvat edelleen – nyt rapakon takana.

Alle 20-vuotiaiden maailmanmestari vaikutti fanien mielestä olevan Liigassa laiskalla asenteella, mutta samalla juhannuksen 2018 ykköskierroksen vitosvaraus paukutteli tupsukorvissa tolppia sen, minkä ehti.

No yhtä kaikki, tehotonta oli, ja vaikeaa on taas. Arizona Coyotesissa alkukauden 14 pelissä tehot 2+1=3 (-1) summannut hyökkääjä on nyt passitettu farmiin AHL-joukkue Tucson Roadrunnersiin. Asia käy ilmi Coyotesin PR-tiimin Twitter-tililtä.

Mikäli jenkkilupaus pelaa Tucsonissa, tulee siitä hänelle tämän kauden jo kolmas joukkue.

LUE NHL:N TIISTAIAAMUN JUTUISTA MYÖS:

Ota tästä nyt mitään tolkkua: Kokiko Aleksander Barkov vääryyden NHL:ssä?

Hurja näyte NHL:n suuntaan! Liekeissä ollut Ville Heinola vaatimattomana, luotsi mehuissaan

NHL:ssä uskomaton ”suomalaispeli”: Tre Kronorin maailmanmestarit tappelivat, venäläsivahdille yhteen erään liki 30 torjuntaa

Mitä ihmettä tapahtui? Nuorten kultaleijona iski Ville Heinolalle omalla maalilla uran avausosuman – pakki jatkoi maalailua jatkoajalla