Ruotsi pääsarja SHL:stä pudonnut HV71 laittaa lähes koko joukkueensa vaihtoon ennen ensi kauden alkua.

Seura tiedotti perjantaina, että loppukauden seurassa pelanneen MM-kultahyökkääjä Arttu Ilomäen ensi kauden kattava sopimus on purettu putoamisen myötä. Luulajassa kauden aloittanut 29-vuotias Ilomäki ehti pelata HV71:n riveissä 15 runkosarjapeliä (3+1) sekä viisi karsintasarjan ottelua (1+1).

Joukkueen kolmesta suomalaisesta myös Miska Siikosen sopimus umpeutui tähän kauteen, eikä hyökkääjä jatka seurassa ensi kaudella. Jesper Kokkosen mahdollinen jatko HV71:n riveissä ei ole vielä tiedossa.

HV71 ilmoitti yhteensä viidentoista pelaajan jättävän seuran putoamisen myötä. Ilomäen ja Siikosen lisäksi maisemaa vaihtavat ainakin Alexander Bergström, Christian Sandberg, Eric Martinsson, Axel Holmström, Niklas Arell, Linus Fröberg, Filip Sandberg, Hugo Alnefelt, Matt Donovan, Jordan Murray, Emil Johansson, Johannes Kinnvall sekä Anton Wedin.

HV71

@HV71
Uppdatering av truppläget i herrlaget. #HV71 bit.ly/3tY4jOY