Kanadan MM-kisamiehistö vahvistuu huippumielenkiintoisella nimellä.

Winnipeg Jets tiedotti perjantaina, että seuran viime syksyn ykkösvaraus, varaustilaisuuden 10. vuorolla Jetsiin kiinnitetty hyökkääjä Cole Perfetti liittyy vaahteralehtien Latviaan matkustavaan kisajoukkueeseen.

Perfettin uskotaan nousevan Jetsin kärkihyökkääjien joukkoon parin seuraavan kauden aikana, joten kyseessä on samalla miehen ensiesiintyminen suuren yleisön edessä.

Viime kaudella OHL:ssä 61 peliin hurjat 111 tehopistettä takonut 19-vuotias superlupaus on pelannut tällä kaudella AHL:ssä Manitoba Moosen riveissä. Nuorukainen on nakutellut ensimmäisellä ammattilaiskaudellaan 32 pelissä tehot 9+17=26.

Toinen huippumielenkiintoinen nikkarinimi on tulevan kesän varaustilaisuuden ykkösvaraukseksi povattu Owen Power. 18-vuotias isokokoinen puolustaja luuti päättyneellä kaudella Yhdysvaltain yliopistosarjassa.

Löydät Kanadan MM-kisakokoonpanon täältä.