Leijonien ja Latvian välinen ottelu alkuvuoden katsotuin urheilulähetys!

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon MM-kisojen sunnuntai-illan ottelu Suomen ja Latvian välillä kiinnosti jälleen isosti suomalaista jääkiekkokansaa. Matsi oli alkuvuoden katsotuin urheilulähetys ja kaikkiaan toiseksi katsotuin ohjelma Euroviisufinaalin jälkeen.

C More kertoi tiedotteessaan, että ottelua seurasi MTV3- ja C More Sport 1 -kanavalta sekä C Moren suoratoistopalvelusta yhteensä 2,14 miljoonaa suomalaista. Myös keskikatsojamäärä oli tähän mennessä turnauksen korkein, lähes 1,4 miljoonaa.

– Suoratoistopalvelut ovat edelleen voimakkaassa kasvussa ja suomalaiset ovat löytäneet jälleen sankoin joukoin MM-kiekon pariin myös C Moren suoratoistopalvelussa. MM-kisoja katsoneiden osuus asiakkaistamme on tänä vuonna merkittävästi suurempi kuin edellisten MM-kisojen aikana. C More lähettää kaikki turnauksen 64 ottelua, ja suomalaiset ovatkin katsoneet entistä enemmän myös muita kuin Suomen pelejä – poikkeuksellisesti edenneet kisat ovat tarjoilleet valtavasti upeaa kiekkoviihdettä, kommentoi C Moren liiketoimintajohtaja Saara Pekkonen Telialta.

Leijonien alkusarjan päättää tiistain Kanada-ottelu, joka alkaa klo 12:15.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.