Kova tuomio: Valkovenäläisjoukkue ulos CHL:stä!

© Kuva: Getty Images

Valkovenäläisjoukkue Junost Minsk on päätetty jättää kokonaan pois tulevalta CHL-kaudelta 2021-22. Syy päätökselle on Valko-Venäjän epävarma nykytilanne.

– Viimeisimpien Valko-Venäjän tapahtumien ja niihin liittyvien ennakoimattomien tekijöiden seuraaminen tulee olemaan vaikeaa. Erilaisista lentohäiriöistä on jo ilmoitettu ja niistä osa on voimassa ainakin lokakuun loppuun saakka. Yleiseurooppalaisen kilpailumme edellytys on, että joukkueet, fanit, virkamiehet, sponsorit, yhteistyökumppanit ja palveluntarjoajat voivat matkustaa turvallisesti. Valitettavasti tätä ei tällä hetkellä voida luvata Valko-Venäjälle matkustettaessa. Osapuolten on tällä hetkellä mahdotonta suunnitella asioita etukäteen ja meillä on oltava selkeät olosuhteet, jotta CHL-kilpailu voidaan käydä ja että voimme täyttää velvollisuutemme kaikkia sidosryhmiä kohtaan, CHL:n hallitus kertoo tiedotteessaan ratkaisusta.

Joukkue pääsi mukaan Mestarien Liigaan villin kortin kautta. CHL:n hallitus ei ole vielä päättänyt, mitä tyhjälle paikalle tullaan tekemään.

Liigasta Lukko, TPS, HIFK ja Tappara ovat mukana ensi kauden CHL:ssä.


EM-FUTIS: 5€ Ilmaisveto

1. Siirry Betsafelle tästä
2. Klikkaa ”Lunasta”
3. Saat ilmaisen 5€ vedon mihin tahansa EM-matsiin

Huom! Ilmaisveto on voimassa uusille ja vanhoille asiakkaille