Kiinnostaako keskustelu jääkiekosta? Haluatko, että se keskusteleminen on helppoa, reaaliaikaista ja ilmaista? Jos vastasit edes yhteen kohtaan ”kyllä”, niin meillä on sinulle ehdotus.

Suomen suurin jääkiekkoaiheinen Facebook-ryhmä Jääkiekon olohuone on nyt nimittäin myös Discordissa – ja kaipaa juuri sinua!

Discord on jo nykypäivää – mutta varsinkin tulevaisuutta – sillä se tarjoaa mahdollisuuden keskustella muun muassa jääkiekosta, liigoista, joukkueista, siirtomarkkinoista eri keskustelukategorioiden sekä kanavien välityksellä.

Discord on hyvin helppokäyttöinen, sillä kaikki keskustelukategoriat ja -kanavat löytyvät yksinkertaisesti samasta paikasta. Sovellusta voi käyttää läppärillä, tabletilla ja puhelimella, joten pysyt aina perillä jääkiekkomaailman tapahtumista.

Sovelluksen saa ladattua iOSille Apple Storesta ja Androidille Play Storesta (ilmaiseksi).

Miksi liittyä Discordiin?

Sovellus on kätevämpi tapa käydä keskustelua verrattuna esimerkiksi Facebookiin tai erilaisiin nettifoorumeihin. Käyttö on täysin ilmaista, mainoksia ei ole ja keskusteleminen nimimerkin takaa on mahdollista vuorokauden ympäri.

Uutisbotti tuo kaikki tuoreimmat uutiset aina suoraan kanavalle, josta ne on helppo löytää. Ja otteluiden aikana live-seurantakanavat tarjoavat mahdollisuudet analysoida tilanteita ja otteluita niiden ollessa käynnissä.

Lähempänä kauden alkua tuomme Discordiin myös kanavat Jääkiekon olohuoneen Liigapörssi- ja NHL Fantasy -kimpoille.

Ja mikä parasta, otamme käyttäjämme parhaamme mukaan huomioon, sillä kaikilla on mahdollisuus vaikuttaa Discordin sisältöön.

Mikäli Jääkiekon olohuoneen Discord kiinnostaa, liity mukaan painamalla tästä.