NHL-kaukalot 15 pelatun kauden jälkeen jättänyt suomalaiskonkari Valtteri Filppula siirtyi täksi kaudeksi pelaamaan Sveitsin pääsarjaan Genève-Servette HC:n riveihin.

37-vuotias Filppula debytoi uuden seuransa riveissä eilen tiistaina, kun National League -kausi polkaistiin käyntiin. Filppulan edustama Servette kohtasi ZSC Lionsin tämän kotiareenalla.

Ottelu päättyi lopulta Lionsin voittoon loppulukemin 4-2. Filppula sai kuitenkin komean startin kaudelleen, kun hän oli mukana Servetten molemmissa maaleissa kirjauttaen pisteet 1+1.

Kolmannen erän alkupuolella Filppula tarjoili komean passin maalille ja takatolpalta Marc-Antoine Pouliot pääsi lyömään kiekon tyhjään rysään ylivoimalla. Filppula itse kavensi loppulukemat 4-2:een viitisen minuuttia ennen ottelun päättymistä. Hän murtautui Lionsin pakkien välistä maalille ja löi laatan pussiin.

Näet Filppulan syötön (videon kohta 2:38) sekä maalin (4:34) alta tai täältä.