Liigan runkosarjan otteluohjelma on aihe, joka puhuttaa kiekkoväen keskuudessa kaudesta toiseen. Tämäkään syksy ole tehnyt poikkeusta, ja lauantaina SaiPa sekä HPK pääsevät todistamaan erästä erikoisuutta.

Hämeenlinnasta tuleva vierasjoukkue urakoi jo viikon kolmannessa ottelussaan, mutta illan kotijoukkue SaiPa on nähty kaukalossa edellisen kerran viikko sitten lauantaina.

Kaiken kruunuksi Kerhon viikko ei ole ollut mikään kevyin mahdollinen. Keskiviikkona se kävi Oulussa ja eilen perjantaina joukkue palasi pelin ajaksi kotiin – kummankin ottelun mennessä tietysti jatkoajalle.

Hämeenlinnalaislauman luotsi Matti Tiilikainen antoi aiheesta kyllä ihan asiallista palautetta perjantain pelin jälkeen lehdistötilaisuudessa. Se löytyy Liigan nettisivuilta.

– Toivottavasti saadaan rotaatiota, tuoretta ukkoa sisään. On mielenkiintoista, kun meillä on kolmas ottelu neljään päivään ja vastustajalla viikon ensimmäinen ottelu.

– Se tuo varmasti omat haasteensa. Mutta kyse on yhdestä jääkiekko-ottelusta ja siihen pitää lähteä valmistautumaan huomattavasti paremmin kuin Ässät-pelin ensimmäiseen kaksikymppiseen.

Liiga lauantaina:
HIFK-Sport 17.00
JYP-KooKoo 17.00
SaiPa-HPK 17.00
Ässät-Kärpät 17.00
KalPa-Pelicans 18.30
TPS-Lukko 18.30