SaiPa on solminut tämän kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Nicholas Halloranilla.

24-vuotias yhdysvaltalainen siirtyy Lappeenrantaan AHL:stä Ontario Reignin joukkueesta. Halloran on kirjannut tällä kaudella AHL:ssä 15 ottelussa tehopisteet 1+7.

178-senttinen ja 80-kiloinen laitahyökkääjä on pelannut edelliset neljä kautta Yhdysvaltojen yliopistosarjassa NCAA:ssa Coloradon joukkueesta. Halloran teki NCAA:ssa neljän kauden aikana 119 ottelussa hienot tehot 40+57=97. Halloran on ollut kahdesti ehdolla NCAA:n parhaalle pelaajalle jaettavaan Hobey Baker -palkintoon.

– Olen kuullut että Liiga on erittäin tasokas. Suomi tuottaa huipputason pelaajia vuosittain ja olen innoissani päästessäni kilpailemaan Liigassa, Halloran kommentoi SaiPan tiedotteessa.

– Liigaan tuleminen on minulle oikea päätös, koska minulla on mahdollisuus saada suurempi rooli kuin Yhdysvalloissa. Pääsen myös työskentelemään pelin yksityiskohtien kanssa. Liigassa pelataan hyökkäävää, nopeaa ja fyysistä kiekkoa ja haluan pelata peliä luovasti ja nopeasti. Uskon että Liigan pelityyli sopii minulle loistavasti.

Halloran uskoo tuovansa SaiPan kokoonpanoon lisää vauhdikkuutta.

– Nopeus on pelityylini. Voitte odottaa minulta paljon vauhtia laidoilta ja keskeltä. Pystyn luomaan tilaa ja paikkoja pelikavereilleni. Tykkään myös laukoa vauhdista, Halloran kertoo.

LUE MYÖS: Nimekäs kaappaus: Ässät nappasi KHL:stä tutun kiekkotähden – takonut hirmutulosta Euroopan kaukaloissa

LUE MYÖS: JYP solmi tukun tärkeitä jatkosopimuksia – Liiga-sensaatio Joakim Kemell jatkaa Jyväskylässä

LUE MYÖS: Jokerit hankkimassa jättimäisen vahvistuksen? ”KHL:n parhaimpia puolustajia”

LUE MYÖS: Olli Jokisen Jukureilta huippuhankinta: Kaappasi MM-kisoista tutun KHL-jätin!

LUE MYÖS: Lähde: Näin ison palkan Pietarin SKA tarjosi Mikko Lehtoselle