Jokerit hankkimassa jättimäisen vahvistuksen? ”KHL:n parhaimpia puolustajia”

© Kuva: www.severstalclub.ru

Helsingin Jokerit kauppasi NHL:n jättäneen Mikko Lehtosen KHL-oikeudet jättiseura Pietarin SKA:lle sunnuntaina ja sai vaihdossa ”merkittävän summan rahaa” sekä viime kaudella KHL:n puolustajien pistepörssissä toiseksi sijoittuneen Brennan Menellin KHL-oikeudet.

Jokereiden GM Jari Kurri kommentoi Menellin mahdollista saapumista narripaitaan tuoreessa Jokerit Podcastin jaksossa.

– Hän on nuori, 24-vuotias kaveri. Jos ”Bobi” (Lehtonen) oli KHL:n parhaimpia puolustajia toissa vuonna, niin Menell oli sitä viime vuonna. Siinä on tosi lupaava kaveri. Aika näyttää mitä hänen kanssaan tapahtuu, Kurri pohjustaa.

Menell tavoittelee parhaillaan pelipaikkaa Toronto Maple Leafsin NHL-miehistöstä, mutta miehen tie vei ainakin aluksi farmiliiga AHL:ään. Kurri aikoo olla yhteydessä pelaajan taustajoukkoihin, joskin siirto Jokereihin tällä kaudella lienee epätodennäköistä.

– Hänellä on sopimus Pohjois-Amerikassa, eli tuskin tänä vuonna vielä (Jokereihin). Ruvetaan katsomaan tilannetta. Ollaan yhteydessä ja ruvetaan keskustelemaan siitä, mikä hänen tilanteensa on jatkon suhteen.

– Kyllä ainakin ilmoittaudutaan ja ollaan yhteydessä agenttiin. Otetaan ensikosketus ja haistellaan tilannetta ja sitä, mitkä hänen suunnitelmat ovat pelaajana. Totta kai me ollaan halukkaita kuulemaan se, Kurri vahvistaa.

Voit kuunnella Kurrin haastattelun kokonaisuudessaan täältä.

LUE MYÖS: Nimekäs kaappaus: Ässät nappasi KHL:stä tutun kiekkotähden – takonut hirmutulosta Euroopan kaukaloissa

LUE MYÖS: Liiga-seura rysäytti hankinnan rapakon takaa: Todellinen pikakiituri haaviin – ”Nopeus on pelityylini”

LUE MYÖS: Olli Jokisen Jukureilta huippuhankinta: Kaappasi MM-kisoista tutun KHL-jätin!

LUE MYÖS: Lähde: Näin ison palkan Pietarin SKA tarjosi Mikko Lehtoselle


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!