Suomalaiskonkari joutui NHL:ssä kovaan paikkaan – supertähti lausui onnistumisen myötä isot kehut

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilers jatkoi keskiviikkoyönä hyvää pöhinää, kun joukkue otti kauden kolmannesta pelistään kolmannen voittonsa. NHL:n pistepörssissä jo kärkikymmenikköön kahden syöttöpisteen ja kokonaistehojen 2+4 myötä noussut Jesse Puljujärvi ei ollut Anaheim Ducks -matsin ainoa suomalaisonnistuja.

Mikko Koskinen sai maalilla ensimmäiset minuuttinsa, kun Mike Smith joutui jättämään puuhan kesken toisen erän puolen välin jälkeen Oilersin oltua tappiolla luvuin 3-4.

– En usko, että tuleminen maalille kylmänä kesken tällaisen pelin on mitenkään helppoa. Hän teki hienoa työtä ja reagoi todella hyvin ottaen meille isoja torjuntoja. Hän oli todella hyvä, NHL:n pistepörssin kärkipäässä painiva Leon Draisaitl kehui Oilersin nettisivuilla.

Koskisen tilille kirjattiin 20 torjuntaa 21 kudista. Kanadalaistähti Smith jätti leikin kesken loukkaantumisen takia. Öljypaidat voittivat lopulta 6-5.

– Kuten sanoin kauden alussa, haluan vain pitää hauskaa. Tietenkään en halua nähdä Smithiä tuossa tilanteessa, mutta mennessä maalille, halusin vain pitää hauskaa. Tässä ovat ajatukseni, suomalainen hymähti.

Konkarin torjuntaprosentiksi kirjattiin mainio lukema 95,24. Siitä on hyvä aloittaa.

LUE KESKIVIIKKOAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:

NHL:n suomalaisnelikon joukkue totaalisen kuistilla – nolla pistettä ja maaliero karmivat, luotsi suhteellisen tyynen oloisena

Aleksander Barkovilta kehut: Anton Lundell kiskaisi NHL-uransa avausmaalin – ja nousi jo nyt joukkueensa alivoiman peliaikakuninkaaksi hyökkääjistä!

Kaksi pinnaa tiskiin – Jesse Puljujärvi kipusi jo kärkikymmenikköön koko NHL:n pistepörssissä!

Maali jäi laihaksi lohduksi: Mikko Rantaselle ja toiselle supertähdelle totaalinen syväkyykky – ”Tänään he eivät olleet niin iskussa”


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!