Mikko Koskinen ei ollut viime yönä parhaimmillaan. Hänen edustamansa Edmonton Oilers koki 1-4 tappion New York Rangersin käsittelyssä.

Koskisen ottelu lähti alusta alkaen huonoille raiteille. Hänen kiekonkäsittelynsä epäonnistui heti ensimmäisellä minuutilla, ja hän vippasi kiekon katsomoon jäähyn arvoisesti.

– Se oli brutaali virhe. Sitä pitää kutsua rehellisesti niin kuin se oli, päävalmentaja Dave Tippett sanoi tuimana ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

Jäähy ei kuitenkaan kostautunut vastustajan maalin muodossa. Sen sijaan, kun Koskinen lähti seuraavaksi pelaamaan kiekkoa maalinsa taakse, vastustaja karvasi pelivälineen häneltä pois ja nuori Alexis Lafreniere pääsi tinttaamaan helpon maalin.

– Teimme mielestämme tänään paljon asioita hyvin. Maalivahtimme ei ollut kovin hyvä, emmekä saaneet toimitettua kiekkoa tarpeeksi maalille, että olisimme päässeet peliin mukaan, Tippett kommentoi.

Monet Edmonton-fanit spekuloivat, että Koskisen pelit ovat pelattu. Jos hänellä ei ole enää valmentajan luottamusta, suomalaisvahtia tuskin nähdään enää Edmontonin tolppien välissä.

Voit katsoa Koskisen virheestä seuranneen maalin alta.

LUE MYÖS: Filmaus tallentui kameralle! Mikko Koskisen tempusta syntyi nettiraivo: ”Tuo on noloa!”

x - New York Rangers

@NYRangers
Teamwork makes the dream work. 👇