Florida Panthers pelaa huikeaa kautta NHL:ssä. Joukkue on tällä hetkellä Atlantin divisioonan ykköspaikalla, ja kevään pudotuspelejä ajatellen joukkue on hurjassa iskussa.

Sportsnetin asiantuntija Elliotte Friedman ja Jeff Marek uskovat, että Floridassa ei kuitenkaan olla täysin tyytyväisiä. Kaksikon arvioiden mukaan Panthers voi hyvinkin jahdata puolustukseensa vielä vahvistusta Arizona Coyotesin Jakob Chychrunista, joka on siirtomarkkinoiden kuumin nimi tällä hetkellä.

Friedman ja Marek arvioivat, että Chychrunin hankinta tekisi Floridasta yhden suurimmista mestarisuosikeista. Halvalla kauppoja ei kuitenkaan synny. Marek arvioi, että vaihdossa Panthers joutuisi antamaan Spencer Knightin, Anton Lundellin ja ykköskierroksen varausvuoron.

Lundell pelaa sensaatiomaista tulokaskautta. Hän on ollut yksi sarjan parhaista puolustavista hyökkääjistä. Lisäksi Lundell on mättänyt 37 matsissa tehot 9+15=24.

Chychrunia pidetään eliittitason puolustajana, mutta tämä kausi on mennyt pahasti penkin alle. 28 ottelussa Chychrun on kerännyt vaatimattomat tehot 2+6=8, kun taas tehotilasto on 30 pykälää pakkasen puolella.

LUE MYÖS: Mikä nöyryytys! Aleksander Barkov iski juonikkaan rankkarimaalin NHL:ssä – katso osuma