Boston Bruinsin suomalaishyökkääjä Erik Haulan mainio tehovire sai jatkoa myös lauantain vastaisena yönä. Joukkue otti 1-2-voiton Arizona Coyotesista ja Haula iski 0-1-maalin avauserän puolen välin jälkeen.

Porilaistaustainen tähti sai matsissa vastuuta vajaat 12 minuuttia laukoen kolme kertaa. Tehotilasto jäi maalista huolimatta nollille.

Haulan vire on ollut viime aikoina suorastaan hulppea ja heti vuoden kärkeen alkaneen liekehdinnän aikana hän on summannut 15 pelissä tehot 4+7. Se on Bostonista kolmanneksi eniten, tehotilaston saldo +4 on puolestaan toiseksi paras.

– Olen nauttinut tästä ainakin toistaiseksi ja toivon pysyväni täällä vielä pitkään, suomalainen oli sanonut pelin jälkeen esimerkiksi toimittaja Shawn Hutcheonin mukaan.

Shawn Hutcheon

@ShawnHutcheon
Bruins Erik Haula on playing in Boston, "I've enjoyed it so far and hope to stay for a long time."

Suomalaisen joukkuekavereista Urho Vaakanainen luuti Bruinsin alakerrassa lähes 19 minuuttia laukoen hänkin kolmesti. Komeasti taalaliigajäihin ensiaskeleita piirtävän pakin tehotilasto jäi pinnan verran plussalle.

NHL-kaukaloihin takkuisin ottein palannut Tuukka Rask oli Boston Heraldin mukaan pois alavartalovamman takia. Hänen tilaa tarkkaillaan päivä kerrallaan.