HPK on tehnyt loppukauden kattavat lainasopimukset hyökkääjä Aleksi Mustosen sekä puolustaja Miihkali Tepon kanssa. Lisäksi Mustonen jatkaa HPK:n riveissä kevääseen 2024 saakka.

– Meillä oli vakaa tavoite, kun mietimme joukkueen vahvistamista, että löydämme suomalaisia pelaajia, jotka istuvat hyvin joukkueeseemme. Olemme pärjänneet nimenomaan joukkueena hyvin ja tullaan menemään mahdollisimman pitkälle kevääseen yhdessä, joukkueena. Meillä on hyvä tiivis paketti kemiallisesti ja kun katsoo peliä, pelin rakennetta sekä pelaamista, niin me nimenomaan laajalla rintamalla joukkueena haluamme menestyä. Nämä uudet pelaajat tiivistävät pelaamista entisestään, HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola kommentoi seuran tiedotteessa.

26-vuotias Mustonen pelasi tällä kaudella Kärpissä 41 ottelua tehopistein 5+7. Miehellä oli käynnissä toinen kausi Oulussa. Hän on edustanut Liigassa aiemmin Jokereita, Ilvestä sekä Pelicansia.

– Aleksi tuo hyvää keskikaistan pelaamista ja pystyy tarvittaessa pelaamaan myös laidassa. Saamme näin kentällisiin lisää variaatioita. Olemme tyytyväisiä, että siirto onnistui jo nyt, sillä Aleksi kuuluu tulevien kausien suunnitelmaamme isolla ruudulla.

Kesken kauden 2019-2020 Kärppiin siirtynyt ja siitä asti seuraa edustanut 29-vuotias Teppo on pelannut tällä kaudella 20 Liiga-ottelua pistein 0+2. Hän on edustanut Liigassa myöskin HIFK:ta ja Pelicansia sekä yhden ottelun verran KooKoota.

– Miihkali on hyvä yleispuolustaja. Hän tuo meille leveyttä pakkipäähän, joka on tällä hetkellä aika kapea. Hän on luotettava, hyvä yleispuolustaja.

Tervetuloa Kerhoon Aleksi Mustonen ja Miihkali Teppo! 👊🤩

Aleksi Mustonen ja Miihkali Teppo saapuvat vahvistamaan HPK:ta loppukauden lainasopimuksilla. Aleksi Mustonen jatkaa HPK:ssa myös seuraavat kaksi Liiga-kautta.

#HPK #Liiga #Hämeenlinna

hpk.fi/hpk-sopimuksii…
hpk.fi

HPK sopimuksiin Aleksi Mustosen ja Miihkali Tepon kanssa - Hämeenlinnan Pallokerho

Aleksi Mustonen ja Miihkali Teppo saapuvat vahvistamaan HPK:ta loppukauden lainasopimuksilla. Mustonen jatkaa HPK:ssa kaksi Liiga-kautta.