Puolustaja Topi Niemelän nimi on noussut mukaan NHL:n siirtohuhuihin.

Kärppien 19-vuotias puolustaja herättää toimittaja David Pagnottan saamien tietojen mukaan kiinnostusta muutamissa NHL-seuroissa.

Niemelä on Toronto Maple Leafsin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2020. Siitäkin huolimatta NHL-ura voi alkaa tulevaisuudessa jossain aivan muualla. NHL:n siirtoikkuna sulkeutuu Suomen aikaa maanantaina kello 22.00.

Tällä kaudella Niemelä on esiintynyt vahvasti Kärpissä. Nuori puolustaja on saalistanut 46 ottelussa komeat 30 (9+21) tehopistettä.

David Pagnotta

@TheFourthPeriod
As the #LeafsForever continue to navigate the trade waters, in addition to Matthew Knies, I’m hearing some teams also have interest in TOR prospects Nick Abruzzese & Topi Niemela. Nick Robertson, who is currently with the big club, is also of interest to some clubs.