Ranskan pääsarjan mestarijoukkue selvisi keskiviikkoiltana. Runkosarjankin voittanut Grenoble meni lopulta päätyyn saakka kukistamalla finaalisarjassa Angersin otteluvoitoin 4-1. Ratkaiseva viides finaaliottelu päättyi Grenoblen 5-1-voittoon.

Tämä tarkoittaa samalla sitä, että yhteensä peräti kuusi suomalaista pääsi juhlimaan mestaruutta joukkueen kanssa. Heistä neljä on pelaajia ja kaksi valmentajia. Joukkueen pelaajistoon kuuluivat puolustajat Janne Jalasvaara ja Jere Rouhiainen sekä hyökkääjät Markus Poukkula ja Jani Tuppurainen. Joukkueen päävalmentajana toimi puolestaan Jyrki Aho ja apuvalmentajana Ari-Pekka Siekkinen.

Jokainen suomalainen pelasi joukkueessa ensimmäisen kautensa. Joukkueen varakapteeninakin toiminut Jalasvaara teki runkosarjassa 18 otteluun pisteet 2+3. Rouhiainen kirjautti 41 ottelussa peräti tehopisteet 10+25=35. Poukkulan saldo oli 34 ottelussa 10+23=33 ja Tuppurainen pelasi 18 ottelua tehoilla 3+9=12.

Tuppurainen ja Jalasvaara kirjauttivat syöttöpisteet mieheen ratkaisevassa finaaliottelussa. Tuppuraisen pudotuspelisaldo oli 14 ottelun jälkeen mallia 5+8=13, kun taas Jalasvaaran 14 ottelun jälkeen 0+6. Rouhiainen keräsi 14 otteluun pisteet 1+4 ja Poukkula kolmeen peliin 1+1.

Aho ja Siekkinen toimivat seuran valmennustiimissä myöskin ensimmäistä kauttaan. Aho on nähty aiemmalla valmennusurallaan muun muassa JYPin, Bluesin ja Ässien päävalmentajana.