Leijonat tarjoili viihdyttävän näytöksen Joensuussa torstai-iltana, kun Norja kaatui täyden kotiyleisön edessä lukemin 6-2.

Ottelussa Norja oli hieman yllättäen kahdesti johtoasemassa, kun joukkue vastasi avauserässä 1-0-osumasta ja toisessa erässä 2-1-johto-osumasta, mutta molemmilla kerroilla Suomi nousi nopeasti tasoihin. Leijonien ensimmäistä maalista vastasi Toni Rajala ja toisesta Niko Ojamäki.

Kolmannessa erässä kaukalossa nähtiin puolestaan vain yksi joukkue, sillä Leijonat vyörytti jatkuvasti hyökkäyksiä Norjan maalille. Suomi onnistui erässä peräti neljästi maalinteossa, kun osumista vastasivat Miro Aaltonen, Jere Sallinen, Sakari Manninen ja Jere Innala. Erityisesti Mannisen maali oli komeaa katseltavaa, sillä Teemu Hartikainen teki siihen aivan huikean esityön.

Ottelun kirkkain tähti oli HIFK:ta seuratasolla edustava Innala, joka keräsi peräti neljä (1+3) tehopistettä. Myös Rajala esiintyi tehokkaasti (1+2).

Leijonat pelaa vielä toistamiseen Norjaa vastaan. Joukkueet kohtaavat toisensa perjantaina Kuopiossa. Kamppailu alkaa kello 18.30.

discovery+ sport 🇫🇮

@dplussportfi
6-2!

Jere Innala ottaa tällä hetkellä Joensuuta haltuun! Kuten aiemmin sanottua, pelkästään hienoja tehdään tänään!

#Leijonat #EHC