Keskustan Mikko Kärnän mielipide Jokereiden tulevaisuudesta ei jäänyt epäselväksi kansanedustajan perjantain twiittien perusteella. Hän ei halua nähdä helsinkiläisseuraa suomalaissarjoissa toviin.

– Vaadin, että Jokerien pääsy Suomen sarjoihin estetään vuoteen 2030 asti rangaistukseksi veljeilystä (Venäjän presidentti Vladimir) Putinin kanssa. Teen asiasta tarvittaessa vaikka toimenpidealoitteen. (Jokerien omistaja Jari) Kurri pitäisi puolestaan laittaa pakotelistalle, Kärnä latasi Twitterissä.

Mikko Kärnä 🇫🇮🇺🇦

@KarnaMikko
Vaadin, että @jokerithc pääsy Suomen sarjoihin estetään vuoteen 2030 asti rangaistukseksi veljeilystä Putinin kanssa. Teen asiasta tarvittaessa vaikka toimenpidealoitteen. Kurri pitäisi puolestaan laittaa pakotelistalle. Ping @NummelaHarri #jokerit #rangaistus

Se, mihin asti Jokerit on sivussa, ei ole vielä tiedossa. Ensi kaudella seuralla ei kuitenkaan ole edustusjoukkuetta missään sarjassa.

Myöhemmin perjantaina Kärnä antoi Jokereista vielä toisen kielteisen näkemyksen.

– Tätä venäjämielistä puulaakiseuraa ei todellakaan tarvita SM-liigassa tai Mestiksessä. Jokerit lopetti KHL:ssä pakon edessä, ei vapaaehtoisesti. Putinin narreja.

Mikko Kärnä 🇫🇮🇺🇦

@KarnaMikko
Tätä venäjämielistä puulaakiseuraa ei todellakaan tarvita SM-liigassa tai mestiksessä. Jokerit lopetti KHL:ssä pakon edessä, ei vapaaehtoisesti. Putinin narreja.

Jokerit lähti KHL:stä kahdeksan kauden jälkeen aiemmin kevättalvella pakon sanelemana, kun Venäjä aloitti sodan hyökäten Ukrainaan.