JYP on vahvistanut hyökkäystään. Hurrikaanipaidat ovat tehneet peräti kolmivuotiset sopimukset Aaro Vidgrenin, 24, ja Mikko Petmanin, 20, kanssa.

Vidgren pelasi tällä kaudella 50 ottelua Vaasan Sportissa ja teki niissä tehot 7+0=7. Petman puolestaan pelasi Lukossa ja iski 46 otteluun tehot 7+5=12.

– Etsimme pelaajaa, joka kykenee vahvaan kamppailupelaamiseen ja on vahvistus alivoimaosastollemme. Aaro on kova urheilija, jolla on potentiaalia myös aiempaa parempaan kiekolliseen pelaamiseen, kuvailee JYPin urheilutoimenjohtaja Mikko Viitanen.

– Petman on monipuolinen hyökkääjä, jolla on taitoa kiekolliseen peliin sekä kamppailemiseen. Nuoresta iästään huolimatta on on pelannut jo paljon Liiga-pelejä ja tietää, mitä menestyminen tällä tasolla vaatii. Hän on omassa roolissaan menossa kohti kansainvälistä tasoa. Uskomme, että meillä hän tekee kansallisen läpimurtonsa.