Tshekki on julkaissut joukkueensa tällä viikolla pelattavaan Ruotsin EHT-turnaukseen.

Tshekin kokoonpano on kova. Mukana on tässä vaiheessa jo peräti kuusi NHL-pelaajaa, kun mukaan on saatu maalivahti Karel Vejmelka, puolustajat Filip Hronek ja Radim Simek sekä hyökkääjät Jakub Vrana, Tomas Hertl ja Dominik Simon.

Tshekki kohtaa kauden viimeisessä EHT-turnauksessa Ruotsin, Suomen ja Sveitsin. Näet turnauksen otteluohjelman ja Suomen kokoonpanon täältä.

Tshekin EHT-joukkue:

Maalivahdit:

Karel Vejmelka (Arizona Coyotes), Štěpán Lukeš (HC Energie Karlovy Vary), Marek Langhamer (Ilves).

Puolustajat:

Jan Ščotka (JYP), Michal Jordán (Amur Habarovsk), David Jiříček (HC Škoda Plzeň), Jakub Krejčík (Dinamo Minsk), David Sklenička (Kärpät), Michal Moravčík (HC Sparta Praha), Tomáš Kundrátek, David Musil (molemmat HC Oceláři Třinec), Filip Hronek (Detroit Red Wings), Radim Šimek (San Jose Sharks).

Hyökkääjät:

Jiří Černoch, Jakub Flek, Ondřej Beránek (kaikki HC Energie Karlovy Vary), Petr Holík (HC Kometa Brno), Petr Kodýtek (HC Škoda Plzeň), Matěj Blümel (HC Dynamo Pardubice), Jiří Smejkal (Pelicans), Roman Červenka (Rapperswil-Jona Lakers), Matěj Stránský (HC Davos), Michael Špaček (Frölunda HC), David Krejčí (HC Olomouc), Hynek Zohorna (IK Oskarshamn), Filip Chlapík (HC Sparta Praha), Jakub Vrána (Detroit Red Wings), Tomáš Hertl (San Jose Sharks), Dominik Simon (Anaheim Ducks).

KATSO MYÖS:

Suomen EHT-joukkue
Ruotsin EHT-joukkue
Sveitsin EHT-joukkue