Sveitsi on julkaissut joukkueensa tällä viikolla pelattavaan Beijer Hockey Gamesiin eli Ruotsin EHT-turnaukseen.

Sveitsi saapuu turnaukseen vahvalla kokoonpanolla, joka on koottu pääasiassa maan pääsarjan (NL) pelaajista. Mukana on myös kaksi NHL-pelaajaa: puolustajat Dean Kukan ja Janis Moser. Suomalaispuolustaja Santeri Alatalo ei sen sijaan ole mukana.

Sveitsi toimii Ruotsin EHT:llä Venäjän korvaajana. Joukkue saa avausottelussaan vastaansa Leijonat. Kamppailu pelataan torstaina Nokia Arenalla. Löydät kaikkien maiden kokoonpanot ja turnauksen otteluohjelman kätevästi täältä

Sveitsin EHT-joukkue:

Maalivahdit (2): Sandro Aeschlimann (HC Davos), Reto Berra (Fribourg-Gottéron).

Puolustajat (8): Dominik Egli (HC Davos), Michael Fora (HC Ambri-Piotta), Lukas Frick (Lausanne HC), Andrea Glauser (Lausanne HC), Dean Kukan (Columbus Blue Jackets), Janis Moser (Arizona Coyotes), Simon Le Coultre (Genève-Servette HC), Romain Loeffel (HC Lugano).

Hyökkääjät (12): Andres Ambühl (HC Davos), Christoph Bertschy (Lausanne HC), Enzo Corvi (HC Davos), Nando Eggenberger (SC Rapperswil-Jona Lakers), André Heim (HC Ambri-Piotta), Mike Künzle (EHC Biel-Bienne), Marco Miranda (Genève-Servette HC), Killian Mottet (HC Fribourg-Gottéron), Damien Riat (Lausanne HC), Noah Rod (Genève-Servette HC), Tristan Scherwey (SC Bern), Calvin Thürkauf (HC Lugano).

KATSO MYÖS:

Suomen EHT-joukkue
Ruotsin EHT-joukkue
Tshekin EHT-joukkue