NHL:n pudotuspelikevät käy parhaillaan tulikuumana. Boston Bruins kukisti perjantain vastaisena yönä Carolina Hurricanesin kolmannen kerran kotonaan ja tasoitti ottelusarjan 3-3:een.

Kuudennen ottelun maalein 5-2 nimiinsä Erik Haulan voittomaalilla vienyt Bruins yrittää lauantaina kello 23 Suomen aikaa käynnistyvässä seitsemännessä ottelussa napata Carolinasta sarjan ensimmäistä vierasvoittoa, mikä veisi joukkueen samalla jatkoon ja pudottaisi yhden suurimmista mestarisuosikeista laulukuoroon.

Hurricanesin putoaminen päättäisi samalla Sebastian Ahon, Teuvo Teräväisen sekä Antti Raannan NHL-kauden ja vapauttaisi kolmikon ainakin teoriassa Leijonien käyttöön MM-kotikisoihin. Varsinkin Ahon ja Teräväisen tulo olisi Suomelle lottovoitto, sillä leijonamiehistön hyökkäys huutaa tämän tason ratkaisijoiden perään.

Katso Bruinsin ja Hurricanesin kuudennen ottelun huippuhetket alta löytyvältä videolta: