Leijonat kohtaa lauantaina MM-kisoissa Itävallan. Vaikka Itävalta tunnetaan kiekon pikkumaana, on joukkue ylittänyt odotukset tähän mennessä MM-kisoissa.

Leijonien onkin syytä olla tarkkana. Listasimme tässä artikkelissa Itävallan kolme vaarallisinta pelaajaa.

Peter Schneider, hyökkääjä

Peter Schneider on Itävallan ehdoton ykköstykki. Kokenut laitahyökkääjä voitti tällä kaudella ICEHL:n pistepörssin nakuttamalla 45 otteluun tehot 28+24=52. Sama laulu on jatkunut myös MM-kisoissa. Schneider on iskenyt viiteen MM-otteluun tehot 2+4=6.

Bernhard Starkbaum, maalivahti

Kokenut Bernhard Starkbaum on ollut Itävallan maajoukkueen selkäranka jo kohta 15 vuoden ajan. Hän torjui pitkään Ruotsin pääsarjassa, mutta on palannut vanhemmilla päivillään takaisin Itävaltaan ja Vienna Capitalsin riveihin. Hän tarjoaa joka ilta joukkueelleen mahdollisuuden voittaa ja pystyy ryöstämään pelejä MM-tasollakin.

Dominique Heinrich, puolustaja

Pienikokoinen Dominique Heinrich on mättänyt urallaan kovia tehoja sekä ICEHL:ssä että kovempitasoisessa EBEL:ssä. Puolustaja on ollut myös iso palanen Itävallan ylivoimapeliä MM-kisojen aikana. Hän on paukuttanut viiteen MM-otteluun tehot 2+3=5.