Leijonien päävalmentaja Jukka Jalosen kultainen kosketus on viimein pantu merkille myös rapakon takana.

Daily Faceoff -sivuston arvostettu NHL-toimittaja Frank Seravalli kertoi maanantaina Florida Panthersin GM Bill Ziton harkitsevan Jalosen palkkaamista. Nyt oman lusikkansa soppaan heittää kiekkoraamatuksikin tituleeratun The Hockey Newsin Steven Ellis, joka kommentoi Twitterissä Seravallin lausuntoa ytimekkäästi:

– Jukka Jalosen pitäisi olla NHL-valmentaja.

59-vuotiaan Jalosen mahdollisuuksien puolesta puhuu se tosiasia, että Panthers antoi äskettäin lähtöpassit koko valmennustiimilleen Tuomo Ruutua lukuunottamatta. Panthersin seurapomona vaikuttavalla Zitolla on lisäksi vahvat siteet Suomeen. Aiemmin pelaaja-agenttina myös Suomen markkinoilla vaikuttanut Zito toimi lisäksi aiemmin pitkään Jarmo Kekäläisen kakkosmiehenä Columbus Blue Jacketsissa.