Kuopion Kalpa tiedottaa solmineensa yksivuotisen sopimuksen hyökkääjä Mark Simpsonin kanssa.

27-vuotias kanadalaishyökkääjä siirtyy kuopiolaisseuraan AHL:stä Stockton Heatin joukkueesta. Simpson on edustanut Heatiä kahdella edelliskaudella.

195-senttinen ja 93-kiloinen hyökkääjäjätti on pelannut urallaan keskushyökkääjän että laitahyökkäääjän pelipaikkaa. Hän teki viime kaudella AHL:ssä 31 ottelussa tehopisteet 3+8.

– Mark on isokokoinen ja ulottuva pelaaja, joka liikkuu jäällä kokoisekseen pelaajaksi hyvin, KalPan urheilujohtaja Anssi Laine kertoo.

– Hän pystyy pelaamaan niin keskellä kuin laidassa, joka antaa meille lisävaihtoehtoja kokoonpanon osalta. Saamme Markista paljon voimaa kahden suunnan pelaamiseen, lisää voimaa aloitusympyrään ja jämäkkyyttä alivoimapelaamiseen, Laine jatkoi.

Simpson odottaa jo innolla ensimmäistä kauttaan Euroopassa.

– Todella hyvät fiilikset sopimuksesta. Hienoa päästä osaksi KalPa-yhteisöä ja en malta odottaa elokuuta, kun pääsemme vauhtiin, Simpson sanoo.

– Olen isokokoinen kahden suunnan hyökkääjä. Olen vahva aloittaja, tunnollinen alivoimapelaaja ja omaan ratkaisukykyä myös hyökkäyspäässä.

Kokoa ja kamppailuvoimaa hyökkäykseen – tervetuloa KalPaan Mark Simpson! 🔥

Viimeiset kaksi kautta AHL:ssä Stockton Heatin paidassa pelannut Mark Simpson, 27, on solminut KalPan kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen. 🤝

📝: bit.ly/3ANvxym

#KalPa #Liiga #KalevanPallo